Tip om uw scootmobiel veilig op te bergen

Scootmobiels zijn waardevolle bezittingen. Letterlijk, want ze zijn veel geld waard. Maar tegelijk zijn er niet veel handige manieren om ze buiten bereik van onverlaten of dieven te bewaren. Deze oplossing op maat biedt een veilige opbergmogelijkheid voor uw scootmobiel. De stalling is klein en daardoor makkelijk overal neer te zetten.

Een multifunctionele berging voor bijvoorbeeld een scootmobiel, motor of fiets enz. Hij kan overal neergezet worden en is door zijn geringe afmeting ideaal voor mensen met ruimtegebrek. De stalling is voorzien van een op afstandsbediening aangedreven vloer die in uitgeschoven toestand functioneert als oprijplaat. Hierdoor hoeven mensen niet in de stalling te kruipen en kunnen de maten uiterst gering blijven. Een roldeur behoort ook tot de opties.

Uniek formaat

Uniek aan de berging is het geringe formaat. Met een maximale maat van 90 cm breed kan de stalling door bijna iedere deur: 1820 x 900 x 1500 mm (L x B x H).  De scootmobiel berging beschikt over oplaadpunt voor de mobility scooter.  De inrichting van de stalling is volledig naar eigen wens in te vullen, en de stalling is in iedere kleur leverbaar. De buitenkant van de  is van tweezijdig aluminium, dibond, het binnenframe is van tweezijdig aluminium met een harde kunststof kern. Hierdoor is het metaal beschermd tegen weersinvloeden en daarmee tegen corrosie.

Opties

Thermisch verzinkt binnenframe tweezijdig aluminium met hard kunststof kern inclusief 3 stopcontacten uitgevoerd met roldeur met sleutelschakelaar en obstakeldetectie.
Kan in ieder gewenste RAL-kleur verkregen worden
Verlichting
Afwijkende maten


Neem nu contact met ons op voor meer info !!


Deze website en artikels gaan over : scootmobiels, senioren scooter, seniorenscooters, woningaanpassingen, aangepaste leven, scootmobiel, elektrische scooter, elektrische scooters, aangepaste mobiliteit, mobiel blijven, seniorenscooters, mobilityscooters, ouderen, senioren, personen met een beperking, hulpmiddelen, zorgdiensten , personen met een handicap, zorg, ergotherapeut, ergotherapeuten, ergonomisch advies, ouderen, senioren, ergotherapie, rolstoel.